403. Härligt uppvaknande

Hej!

Igår när jag gick och la mig var nästan mina ögon läkta, trodde jag.. Vaknade vid två inatt av att ögonen rann mer än någonsin och har legat vaken ungefär hela tiden sen dess, gick upp halv sju med ett grymt tryck kring hela ögonen, är svullen ner till kinden, blev hysterisk. Haha.. Jag orkar inte detta mer! Har fått den starkaste medicinen de har mot ögoninflammation men nej det är nog inte ögoninflammation jag har.. Ska in till läkaren nu vid nio och kolla av igen.. Känner mig helt handikappad, kan inte jobba, inte köra bil och ser ingenting!

Hur som.. Har fotat produkter till er som jag vill visa upp senare idag men nu måste jag bege mig. Håll tummarna för att jag får behålla mina ögon i alla fall..

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

wordpress hemsida wordpress hemsida