458. Om du letar ögonprimer.. Prime Focus Eyelid Primer från Lily Lolo

Hej!

Igår mådde jag inte på topp.. Huvudvärk och ont i kroppen resulterade i att jag låg i sängen halva dagen, för att ta cyklen till stan och köpa nya träningsbyxor, och sedan ännu en gång befinna mig i liggande ställning tillsammans med en stor påse lösgodis (som gör sig påmind idag i form av magont). Idag är det dock mycket bättre och det enda nu är en hosta som låter si sådär.

På grund av min ineffektivitet igår så har jag idag varit mycket produktiv, haha, och nu har jag organiserat om hela köket, förväntar mig en skeptisk pojkvän, haha. Han är på föreläsning och annat skoj (?) så har lägenheten för mig själv, verkligen, då vi bara har en nyckel kan jag liksom inte lämna lägenheten vilket suger då vädret utanför är rätt lockande.. Får väll ta och sätta mig på balkongen eller något..

Hur som!

Ännu ett guldkorn från Lily Lolo; deras första ögonprimer!

Detta är en nyhet jag verkligen gillar! Alla märken borde absolut ha primers i sitt sortiment. Jag klarar mig inte utan..

För er som inte har riktig koll på vad en primer är för något så kan jag berätta att det är en bas vars huvudsyfte är att få din makeup att stanna och inte förändras (lägga sig i veck etc.) under dagen/kvällen/natten.

Många primers, även denna, har en del andra fördelar. Just denna primern är specialiserad på att korrigera färgförändringar på locket. Om du har ojämn pigmentering på ögonlocket eller har röda ögonlock (som jag när jag har allergi…. suck..) så passar denna utmärkt!

De två nyanserna kan blandas eller användas var för sig, endast som primer på locket eller runt hela ögat som concealer. Den hudtonade, ljusa, nyansen, ljusar upp och täcker lätt medan den gula korrigerar och neutraliserar hudtonen.

Jag gillade denna primern starkt. Den tog fram pigmenten i mina skuggor väldigt bra samtidigt som den är dryg och lätt att applicera jämnt. Rekommenderar den till den dig med normal till torr hy.

Eftersom produkten är ny så finns den inte på jättemånga ställen ännu, men bland annat eleven.se säljer denna primer för 179 kronor!

0 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *