465. Att hinna med ->->

Hej!

Jag sitter och äter lunch i all hast. Dagen är fullspäckad! Fin dag i övrigt.
Började med en solskenspromenad med bästis, det är den träningen jag får idag (har varit en minst sagt lugn träningsvecka, eller två lugna skulle jag nog säga) för nu ska jag strax iväg för fotografering. En sak ni får höra om senare.. Eller ah, om en vecka eller två!
Efter det är det fortsatt full fat. Mitt hjärta fyller hela 20 år idag (är jag gammal när jag säger att tiden går eller? Helt plötsligt har vi känt varandra i tre år och råkat bli vuxna ihop lite sådär och v e m kunde ana. Haha, jaa vem?) och han ska såklart firas!

Nu måste jag kila!

Kika in mitt senaste inlägg hos Doftoteket.se också! Ni hittar det här!

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.