609. Helgplanering

Hej!

Datorn har varit på vifft i ett helt dygn men är nu där den hör hemma! Inga kommentarer på att den varit hos Johannes och att det egentligen faktiskt är hans dator.. Haha!

På min förmiddagsrast idag tänkte jag mobilblogga så ni får lite bilder. Idag har jag sista inplanerade jobbdagen, kort dessutom, sedan blir det ett benpass, en sminkning (om jag orkar ikväll så bloggar jag sminkningen redan då! Glitter och Glamourtema, helrätt.) och sedan ett pass spinning innan denna dagen är slut. Hur som helst innebär det att från och med söndag/måndag kommer uppdateringen bli bättre.

Helgens planer? Imorgon döps Johannes kusin (och jag har klädkris), så vi ska inte till Göteborg, men till en stad i närheten. Haha, jag och geografi.

Följ gärna mig på bloglovin’, här. Då missar ni inga inlägg!

Puss

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

wordpress hemsida wordpress hemsida