Så funkar Sverige PDF/ePUB download e-bok svenska på nätet

Vill du ladda ner boken ”Så funkar Sverige”, skriven av författaren Matilda Westerman? Kom på vår sida! Där kan du hitta över 10 000 böcker, helt gratis!

Så funkar Sverige las online bok

ISBN-10: 9789163899188
Utgivningsdatum: 2018-06-25
Språk: Svenska
Författare: Matilda Westerman

>>> LADDA NER E-BÖK / LÄSA PÅ NÄTET <<<

En handbok till Sverige

Hur funkar Sverige egentligen? Varför är det viktigt att ha koll på det? Och vad händer när det inte funkar? Vilka bestämmer över oss tio miljoner som bor här? Och hur kan du vara med och påverka nu och i framtiden? Ett första steg på vägen kan vara att läsa denna faktafyllda handbok till landet Sverige, om allt från allemansrätt och rösträtt till jämlikhet och olikhet. Många frågor, många svar – för nyfikna i alla åldrar!

Kanske har du bott i Sverige i hela ditt liv? Kanske har du precis flyttat hit? Oavsett vilket, så undrar du säkert över en hel del. Vad betyder det att vi bor i en demokrati? Vilka rättigheter och skyldigheter har vi? Vem ser till att det finns jobb, skolor och sjukhus? Vem planerar hur samhället ska se ut och varifrån kommer pengarna? Vad gör en politiker egentligen och hur väljer vi dem?

Sverige är som ett rikt och blandat smörgåsbord av spännande saker, som ständigt fylls på och skapas av oss som bor här. Och vilka vi är ändras hela tiden. Läs om hur det var förr och jämför med idag.

Matilda Westerman kommer direkt från Utbildningsdepartementet, och tillsammans med kluriga illustratören Johanna Kristiansson lär hon dig om det viktigaste, svåraste, konstigaste och bästa med Sverige!Så funkar Sverige är en bok för hela familjen som förklarar vårt samhälle så att alla kan förstå. Du får svar på en massa frågor och kanske ger den dig fler.

Så funkar Sverige ingår i serien ”Så funkar det!”. Läs också ”Så funkar internet”, ”Så funkar det! Hemma och runtomkring” och ”Så funkar det! Kroppen inifrån och ut”.

”På det hela taget är det här en ambitiös och positiv uppslagsbok om Sverige och den svenska samhället./…/ Kunskap är makt och det vill författaren att barn och ungdom ska få.”

Svante Ors, BTJ-häftet

Filformat:

  • såfunkarsverige.pdf(4124,93 KB)
  • såfunkarsverige.epub(6542,35 KB)
  • såfunkarsverige.m0bi(2943,64 KB)

Så funkar Sverige bok pdf svenska

Nedladdningar: 338
Besök: 783

Taggar:

Så funkar Sverige ladda ner pdf e-bok
Så funkar Sverige pdf download
Så funkar Sverige e-bok apple
Så funkar Sverige bok pdf svenska
Så funkar Sverige epub books download
Så funkar Sverige las online bok
svenska Så funkar Sverige pdf
Så funkar Sverige book online
Så funkar Sverige book på svenska
Så funkar Sverige audiobook svenska gratis
Så funkar Sverige pa svenska pdf free download
Så funkar Sverige på svenska pdf
Så funkar Sverige on kindle
Så funkar Sverige epub on ipad
Så funkar Sverige svenska audiobook free
Så funkar Sverige ljudbok

0 kommentarer

Kommentarer är stängda.