Dag Fyrtiosex

image

här är lite bilder på mina målbyxor!

image

Nu börjar de nästan sitta ovanför rumpan 😛

image

Okey denna bild blev viss väldigt suddig. Inte riktigt vad jag var ute efter men orkar inte fotografera om den… 😛

Jag har faktiskt hittat ett par nya målbyxor billigt billigt! Jag hittade dem hos en kompis 😛 och jag fick de! Iaf dessa byxor som det kommer bild på här nedan ska jag ha på mig när jag firar påsk med min familj! De sitter INTE snyggt på mig nu haha superrumpa ftw! 😛
Jag avskyr hur tjock jag ser ut på bilderna här! Jag tycker inte alls om det. Jag ser ju att jag har gått ner i vikt annars hade ju inte byxorna suttit så långt uppe… Men ändå så känner jag mig jätte jätte tjock 🙁

image

image

Dessa byxorna är i strl äh det stod inte men de är iaf 38cm breda rakt över och då alltså 76cm runt om så egentligen är det ju snart… Men jag har en BIG BOOTY ivägen för midjan! Oh vad jag läntgar tills jag blir smal!! Ojdå nu kom jag på att jag inte mätt mig. Jag har varit jätte dålig på att blogga jag vet. Men jag tror ni överlever. Jag ska mäta mig och sätta mig vid datorn och skriva ner och sen har jag väl lite att berätta om min alla

0 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *