Black Mamba är verkligen borta

Just nu vet jag att det fortfarande finns många fans som inte vill tro att Kobe Bryant är död. Och många kändisar runt om i världen sörjer honom, till exempel Michael Jordan. Han är den mest kända mannen inom basket. Även om han inte längre bär Chicago Bulls tröja är han fortfarande vördad.

Efter att ha fått veta om Bryants död var Jordanien väldigt ledsen. Han publicerade en hyllning på sociala medier, ”Jag älskar kobe. Han är som en bror för mig. Vi pratade mycket tillsammans och jag saknar det verkligen. När han bar Los Angeles Lakers tröja är han en utmanare. Han är en av de största spelarna i basket basket. Jag skulle vilja utöka min djupaste kondoleanser till Lakers fans över hela världen. ” Detta visar att Jordan verkligen gillar Kobe.

Men Black Mamba är verkligen borta ändå. Från och med nu kommer vi aldrig se honom överraska oss igen. Hjälten kommer och går, men legender lever för alltid. Hans legendariska liv och Mamba Spirit kommer att fortsätta att inspirera oss. I den meningen kommer han alltid att leva i våra hjärtan.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *