Richard Gary Bowness signerer en livstidskontrakt med Dallas Stars

I fjor gikk Dallas Stars inn i Stanley Cup-finalen med spillernes tøffe vilje og trenerens suverene strategi. Trener Richard Gary Bowness var opprinnelig assistenttrener, men han forventet ikke at han midlertidig fungerte som hovedtrener, men ledet laget til fremragende resultater. Dallas Stars tapte for Tampa Bay Lightning forrige sesong. Trener Richard Gary Bowness syntes veldig synd. Richard Gary Bowness sitt siste lag var Tampa Bay Lightning. På den tiden signerte han en flerårig forlengelsesavtale med laget, men ble sparket av laget i 2018.

Etter at Richard Gary Bowness ikke lenger spilte for Tampa Bay Lightning drakt, signerte Dallas Stars umiddelbart den utmerkede assistenttreneren. Etter mer enn to år møtte Richard Gary Bowness Tampa Bay Lightning igjen i finalen. Richard Gary Bowness er veldig takknemlig for Dallas Stars for hans anerkjennelse på den tiden, og også for Tampa Bay Lightning for hensynsløst å forlate ham på den tiden, slik at han har muligheten til å bli en ekte trener. Nå liker Richard Gary Bowness Dallas Stars drakt veldig godt. Green gir ham alltid ubegrenset energi.

Dallas Stars har signert en levetidskontrakt med Richard Gary Bowness, og laget tror på hans trenerevne. Innen et halvt år siden Richard Gary Bowness ble hovedtrener, nevnte laget en stor forbedring. For at Dallas Stars skulle fortsette å opprettholde sin styrke, fornye daglig leder Jim Nill de gamle spillerne og introduserte forsvarsspiller Mark Pysyk for å styrke laget. Forrige sesong var Dallas Stars og Stanley Cup bare ett skritt unna, og de håper å ha høyeste ærepokal neste sesong.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

wordpress hemsida wordpress hemsida