NHL League står overfor forskjellige lagvalg

På grunn av den kontinuerlige spredningen av epidemiviruset bestemte mange lag seg for å trekke seg fra neste sesongs kamper. Om NHL kan fortsette 2021-spillet er ukjent, men mange lag rekrutterer fortsatt nye spillere til å bli med. NHL League vil lansere en ny retro- hockey trøye i den nye sesongen for å tiltrekke flere fans oppmerksomhet, og de pensjonerte nummerede nhl drakter ne til forskjellige lag kan også dukke opp igjen.

 18 år gamle Erie Otters vil ha på seg Anaheim Ducks drakt for å delta på trening. Kontrakten deres er tre år. Anaheim Ducks har dyrket mange fremragende spillere, og de er favorittlaget til mange unge mennesker. Buffalo Sabres signerte også fremover Jack Quinn med en første runde, og signerte en treårig inngangskontrakt. Hvis NHL-spillet ikke kan startes, hvilken policy vil teamet ta?

Teamet som overrasket publikum mest forrige sesong var New York Islanders. Laget fornyer for tiden gamle spillere for å forberede seg til neste sesong. New York Islanders-spillerne har nettopp nådd en veldig god form nå, og de vil ikke at det stilltiende samarbeidet mellom spillerne skal forstyrres. Ryan Strome, Mathew Barzal og Ryan Pulock fortsetter å spille for New York Islanders drakt, og deres kombinasjon vil bli et nøkkelvåpen for laget å vinne.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

wordpress hemsida wordpress hemsida