16 års vennskap mellom Zdeno Chára og Boston Bruins

NHL nye sesong er ikke sikker på når den starter, så det er mange gratisagenter som venter i markedet. Hvorvidt det blir et lag å spille er ennå ikke bestemt, så mange spillere som signerte en ettårskontrakt i fjor, kan ikke få ny kontrakt. Laget og spillerne venter på at konklusjonen skal komme ut, noe som er for vanskelig for spillerne.

Boston Bruins-kaptein Zdeno Chára står også overfor det samme dilemmaet nå, han fikk ikke lagets fornyelse i tide. Zdeno Chára har gått på Boston Bruins drakt siden 2006. 14 år har gått. Han har alltid spilt for laget helhjertet. Zdeno Chára er for øyeblikket 43 år gammel, men på grunn av sin selvdisiplinerte holdning til livet er hans fysiske form fortsatt veldig bra. Også på grunn av aldersproblemet kan Boston Bruins bare gi ham en år etter år-kontrakt i stedet for en lang kontrakt.

Stilt overfor Zdeno Chára, som er lojal mot laget, kan Boston Bruins bare opprettholde en kontinuerlig venting med seg på ligaens avgjørelse. Boston Bruins er veldig takknemlig overfor Zdeno Chára for hans engasjement og harde arbeid gjennom årene. Han har vært tilbakeholden med å ta av seg nhl drakter nummer 33. Zdeno Chára elsker karrieren til ishockey dypt, og han håper å få glede av spillet før han har en sterk kropp.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

wordpress hemsida wordpress hemsida