Auston Matthews blir en nøkkelfigur i oppgangen til Toronto Maple Leafs

Bak enhver vellykket spiller er bitre historier som folk ikke kjenner. Resultatene av Toronto Maple Leafs forrige sesong var ikke ideelle, men Auston Matthews personlige resultater er fortsatt veldig gode. Auston Matthews hadde på seg Toronto Maple Leafs drakt i 2016, og han har ikke valgt å endre den så langt. Auston Matthews er en av mirakelspillerne i NHL. Han scoret 45 mål på 82 kamper i sesongen.

Auston Matthews har vært i hockeyverdenen siden han var to år gammel. Han liker det raske tempoet og den kontinuerlige handlingen til hockey. Siden Auston Matthews var åtte år gammel, så han Alexander Ovechkin på banen iført en Washington Capitals drakt for et fantastisk spill. Han bestemte seg for å forfølge drømmen om ishockey. Han tar Alexander Ovechkin som et mål og håper å spille med ham en dag for å diskutere moroa med ishockey.

Etter 4 års trening ble Auston Matthews en av de beste målscorerne i NHL-ligaen. Målet satt av Auston Matthews er fortsatt langt unna. Han håper å lede Toronto Maple Leafs til finalen. Toronto Maple Leafs har tydeligvis falt bak de siste årene og har ikke klart å gå videre til sluttspillet denne sesongen. Det har gått 53 år siden Toronto Maple Leafs vant Champions League sist. Fans er ivrige etter at Auston Matthews skal lede laget til å reise seg igjen.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.