Tampa Bay Lightning fornyer Mikhail Sergachevs kontrakt midt i usikkerhet

Hvorvidt NHL blir suspendert eller ikke, påvirker ikke fornyelsen av noen fremragende spillere. Mikhail Sergachev fikk en treårskontrakt fornyet av Tampa Bay Lightning til en verdi av 14,4 millioner dollar. Mikhail Sergachev ble opprinnelig handlet til Tampa Bay Lightning av Montreal Canadiens som en forhandlingsbrikke, og nå er han veldig heldig å kunne komme til et så utmerket lag. Mikhail Sergachevs stabile og fremragende ytelse har vunnet tilliten til laget. Han håper å ha denne nhl drakter på seg og ikke endre den.

Mikhail Sergachev er en defensiv vakt, han har fått mye erfaring i ung alder. Mikhail Sergachev var veldig glad for å møte Victor Hedman på Tampa Bay Lightning, de ble gode lagkamerater. I Victor Hedman lærte Mikhail Sergachev mye. Etter to år med trening og konkurranse liker Mikhail Sergachev Tampa Bay Lightning drakt, som gir kroppen mer mental energi.

Tampa Bay Lightning har dyrket mange gode defensive vakter, og deres defensive team har alltid vært lagets styrke. Forrige sesong scoret Mikhail Sergachev 34 poeng på 70 kamper og hjalp laget til å vinne Stanley Cup igjen på 16 år i siste øyeblikk. Så laget må kjøpe tid til å signere Mikhail Sergachev, laget må ikke la de gode spillerne føle seg slappe av.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

wordpress hemsida wordpress hemsida