Denne sesongens Anaheim Ducks-poeng blir de siste i Western Conference

I denne runden av NHL Western Conference beseiret Los Angeles Kings Anaheim Ducks 2-1. Resultatene til Anaheim Ducks har vært dårlige opp gjennom årene, og lagets poeng denne sesongen har blitt de siste i ligaen. Etter at Anaheim Ducks vant Stanley Cup i sesongen 2006-2007, har ikke lagets ytelse blitt spilt effektivt igjen. I 2007 kjøpte mange foreldre Carolina Hurricanes drakt som gaver til barna sine. Barn liker spesielt denne Barn drakter, og den fargerike tegneserie and-stilen er også veldig populær.

Det er umulig for Anaheim Ducks å reversere slutten igjen denne sesongen, og laget er bestemt til ikke å gå videre til sluttspillet. Anaheim Ducks ble scoret av Los Angeles Kings i siste øyeblikk for å endre spillet. Keeper John Gibson følte seg veldig trist. Maxime Comtois scorte 7 skudd på mål, men Jonathan Quick blokkerte ballen. Los Angeles Kings-keeper Jonathan Quick har prestert veldig bra den siste tiden, og redningsgraden hans kan nå mer enn 95%.

Det har gått 15 år siden Anaheim Ducks vant Champions League sist, og laget vant divisjonsmesterskap på rad i 2012-2016. Med fremveksten av Saint Louis Blues, Colorado Avalanche og Vegas Golden Knights i Western Conference gjennom årene har Anaheim Ducks falt langt bak. Hvordan skal Anaheim Ducks justere strategien? Teamet håper å få meningene til publikum.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

wordpress hemsida wordpress hemsida