Nashville Predators kommer tilbake til sluttspillet denne sesongen

NHL-ordinære sesong er i ferd med å avsluttes, og de fire beste av de fire ligaene går videre til sluttspillet. Etter en halv måned med kontinuerlig innsats fra Boston Bruins i Østkonferansen, gikk laget igjen til tredjeplass. Saint Louis Blues i Western Conference rykket også opp til topp fire igjen, og lagets ånd om å ikke gi opp endte seg. Det mest uventede laget som er valgt denne sesongen er Nashville Predators, hvis hockey trøye vil vises i sluttspillet.

I denne runden beseiret Nashville Predators Carolina Hurricanes 5-0, og laget beseiret sine motstandere til seier. I dette spillet var mange fremragende hovedspillere i Nashville Predators fraværende, og publikum trodde de ville tape i bortekampen. Nashville Predators-keeper Pekka Rinne er virkelig flott, han snappet opp motstanderens mål mange ganger i dette spillet. De fem målene til Nashville Predators var strålende, og spillernes smarte ferdigheter unngikk visjonen til den motsatte keeperen.

Spillerkamper forekommer i hvert hardt spill, og Nick Cousins ​​og Maxwell McCormick slo hverandre for å ha stjålet ballen. Fans som hadde på seg Nashville Predators drakt i publikum skrek av spenning, og de eliminerte det beste laget i ligaen i dette spillet. Spillet mellom disse to lagene er virkelig fantastisk, de har vist ekstraordinær styrke i både fart og ferdigheter.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

wordpress hemsida wordpress hemsida