Denne sesongens NHL-ordinære sesong nærmer seg slutten

I de siste rundene av NHL-ordinær sesong hadde mange lag null motstandere og oppnådde gode resultater. Blant dem slo Vegas Golden Knights San Jose Sharks 6-0 og Colorado Avalanche slo Los Angeles Kings 6-0. Disse to vinnerlagene kjemper om førsteplassen i Western Conference. I neste runde spiller Colorado Avalanche mot Saint Louis Blues på rad. Bare ved å beseire motstanderne kan de stabilisere førsteplassen.

Saint Louis Blues har vunnet mange kamper den siste tiden, og laget er tilbake i god stand igjen. Fans håper at St. Louis Blues drakt vil dukke opp i sluttspillet igjen, og spillene deres vil alltid gi publikum annen spenning. I følge den nylige spilltilstanden tror publikum mer på styrken til Saint Louis Blues. Selv om Minnesota Wild er nummer tre på rangeringen og Saint Louis Blues er fjerde, har Saint Louis Blues vunnet i alle tre kampene.

Saint Louis Blues har åpnet et stort poengforskjell på grunn av forrige nedtur, så nå prøver laget desperat å fange det tilbake, eller det er fortsatt en viss poengsumforskjell. Den ordinære sesongen er i ferd med å slutte, og nesten lagets rangering er løst. Hvilken hockey trøye som kan vinne sesongens siste mesterskap, ser publikum frem til starten av sluttspillet.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

wordpress hemsida wordpress hemsida