Tampa Bay Lightning beseiret Carolina Hurricanes i andre runde av sluttspillet

NHL gikk inn i andre runde av sluttspillet, og Tampa Bay Lightning beseiret Florida Panthers med suksess for å gå videre til neste runde. I andre runde beseiret Tampa Bay Lightning Carolina Hurricanes 2-1 i begge kampene, og laget viste igjen sin sterkeste styrke. Tampa Bay Lightning rangerte tredje i den ordinære sesongen denne sesongen, lagets fordel er ikke veldig åpenbar. Fans har alltid trodd på styrken til Tampa Bay Lightning, og deres prestasjoner i sluttspillet skuffet ikke alle.

Tampa Bay Lightning og Carolina Hurricanes er begge sterke lag, og spillene til disse to lagene tiltrukket mange fans for å se kampen. I lang tid klarte ikke fans å se spillet. Denne gangen kan de endelig bruke Tampa Bay Lightning drakt og Carolina Hurricanes drakt igjen for å støtte favorittlaget. Med fans som ser på spillet er livlig, er stemningen på scenen mer intens.

Tampa Bay Lightning og Carolina Hurricanes har vist meget seig offensiv evne og defensiv taktikk, det er vanskelig for begge sider å score effektive mål. På slutten av andre kamp snudde Alex Killorn seg og scoret et langdistansemål i forsvaret til Carolina Hurricanes-spillerne. Målet kastet fire spillere og keeperen direkte i mål. Publikum reiste seg og applauderte det perfekte målet. I disse to kampene lærte Carolina Hurricanes-spillerne en veldig viktig utholdenhet fra Tampa Bay Lightning-spillere. Det kan ikke være noe slakk før i siste øyeblikk av spillet, og avslutningen vil endres når som helst.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

wordpress hemsida wordpress hemsida