Kanadiske fans kom for å se spillet

I denne sesongens NHL-konkurranse gikk Montreal Canadiens til sluttspillet med en minimumscore på 59, men de beseiret Toronto Maple Leafs i første runde for å gå videre til neste runde. I denne sesongens sluttspill ble første og andre plassering i Østkonferansen og Northern League vanlige sesong begge beseiret av tredje og fjerde plassering. Den mest stabile ytelsen i disse ligaene er Western Conference, Colorado Avalanche og Vegas Golden Knights har blitt rangert først i divisjonens finale.

Montreal Canadiens har ikke vunnet sjansen til å gå videre til finalen på mange år. Kan de slå rekorden denne sesongen og streve for den høyeste æren igjen. I andre runde av NHL-sluttspillet beseiret Montreal Canadiens Winnipeg Jets 5-3. For å heie på spillerne i hjertene, tok fansen Montreal Canadiens drakt og Winnipeg Jets drakt for å se spillet. Begge lagene håper veldig å få et gjennombrudd i spillet denne sesongen, så de to sidene spilte et fantastisk og intenst spill.

De siste årene har Canada halt USA mye i ishockey, og Stanley Cup er enda fjernere for dem. Toronto Maple Leafs og Edmonton Oilers er eliminert denne sesongen, og kanadiske fans setter sitt håp på Montreal Canadiens og Winnipeg Jets. Uansett hvilket av disse to lagene som kan ta seg til finalen, vil fansen være veldig stolte.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

wordpress hemsida wordpress hemsida