Montreal Canadiens går videre til semifinalen etter mange år

I andre runde av NHL-sluttspillet har New York Islanders, Tampa Bay Lightning og Montreal Canadiens vunnet. Finalekampen mellom Colorado Avalanche og Vegas Golden Knights er ennå ikke fullført, og poengsummen til disse to lagene er midlertidig 2-2. New York Islanders beseiret Boston Bruins 6-2 i det sjette spillet for å gå videre til semifinalen, og spillerne jublet fornøyd. Boston Bruins ble slått ut igjen, og det var vanskelig for dem å komme seg til finalen i sluttspillet disse årene.

Denne sesongen gikk Tampa Bay Lightning videre til semifinalen igjen, og de presterte enda bedre i sluttspillet. Tampa Bay Lightning beseiret Carolina Hurricanes med en total score på 4-1. Laget håper å vinne mesterskapet igjen. Mange fans har allerede kjøpt Tampa Bay Lightning drakt på forhånd, og de håper å delta i live-kamper i finalen. I fjor, på grunn av epidemiviruset, kunne mange fans bare bruke hockey trøye hjemme for å støtte favorittlagene sine. Denne sesongen har de kunnet komme inn på stadion for å se kampen.

Montreal Canadiens beseiret Winnipeg Jets med en total score på 5-0. Dette er de to lagene som har minst spenning på å vinne eller tape i andre runde av sluttspillet. I Winnipeg Jets-kampen mot Montreal Canadiens så laget ikke ut til å ha noen styrke. Etter at Winnipeg Jets tapte 4 kamper på rad, håper kanadiske fans enda mer at Montreal Canadiens drakt vil dukke opp i finalen. Kan Montreal Canadiens gjenvinne tittelen som har gått tapt i mange år? Neste konkurranserunde er mer verdt publikums forventninger.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

wordpress hemsida wordpress hemsida