Tampa Bay Lightning taper i første kamp i semifinalen

NHL gikk inn i den siste semifinalen, med Tampa Bay Lightning i den første kampen mot New York Islanders. Forrige sesong ble også Eastern Conference semifinaler spilt av Tampa Bay Lightning mot New York Islanders. De to lagene møttes igjen denne sesongen, og kampen mellom dem var full av hevn. I det første spillet beseiret New York Islanders Tampa Bay Lightning 2-1, og laget vant det første spillet. Nå kommer mange fans til scenen for å se spillet, de tar hver på seg Tampa Bay Lightning drakt og New York Islanders drakt for å heie på lagets støtte.

Denne sesongen har Tampa Bay Lightning gitt publikum en følelse av å være en latecomer, og de kan alltid vinne i den siste reverseringen. Etter at New York Islanders mislyktes forrige sesong, vil de definitivt ikke mislykkes igjen på Tampa Bay Lightning denne sesongen. Så konfrontasjonen mellom disse to lagene er full av mentalitet, de vil begge vinne hverandre. Med støtte på stedet og oppmuntring fra fansen, er spillerne i en bedre tilstand i spillet.

Tampa Bay Lightning tapte det første spillet, og laget ble drevet av Mathew Barzal rett i mål i siste øyeblikk for å vinne. Tampa Bay Lightning beseiret endelig motstanderne Carolina Hurricanes og Florida Panthers, og de vil gjøre alt for hver neste duell. Etter at Tampa Bay Lightning opplevde et nederlag i dette spillet, så publikum frem til hvordan de ville gjøre justeringer i neste kamp.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

wordpress hemsida wordpress hemsida