New York Islanders ’usømmelige ånd ble brukt til å slå motstanderne

Det mest spennende spillet i NHL-sluttspillet denne sesongen dukket opp. Tampa Bay Lightning beseiret New York Islanders 8-0. Det var mange kamper mellom spillerne fra begge sider under hele kampen. New York Islanders valgte å skifte keeper halvveis i kampen, men dessverre klarte de likevel ikke å blokkere det sprø målet til Tampa Bay Lightning. Tampa Bay Lightning presterte nok en gang godt i hjemmekampen. Laget scoret tre mål i første kvartal av kampen. Etter at New York Islanders spilte dette spillet, falt spillerne i laget i en sammenbruddstilstand, og de scoret ikke noen mål gjennom hele spillet.

Denne sesongen bidro tillegget til Tampa Bay Lightning-kaptein Steven Stamkos til lagets mer stabile styrke. Hans skyteknikk for langdistanse fungerte nok en gang i dette spillet og scoret to mål. Brayden Points opptreden i sluttspillet denne sesongen vant begeistret applaus fra publikum. Nå bruker flere og flere fans Tampa Bay Lightning drakt nr. 71 for å støtte ham på stedet. Brayden Point scoret den åttende påfølgende scoringsrekorden i sluttspillet, og han ble en annen kjent spiller i Tampa Bay Lightning.

New York Islanders tapte til slutt spillet og mistet sin gentlemanale oppførsel. De ødela motstanderne i siste øyeblikk av kampen. Til slutt var det en tilstand der to spillergrupper dro hockey trøye sine og slo hverandre, og flere hjelmer på begge sider falt på bakken. Total score for New York Islanders og Tampa Bay Lightning er 2-3. De to sidene har ennå ikke bestemt seieren eller nederlaget. Dessverre er den mentale tilstanden til New York Islanders-spillerne åpenbart ikke god.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

wordpress hemsida wordpress hemsida