Tampa Bay Lightning og Montreal Canadiens går inn i sesongens finale

NHL kom inn i finalen, Vegas Golden Knights og New York Islanders ble eliminert i semifinalen igjen, Tampa Bay Lightning og Montreal Canadiens kom inn i finalen. Tampa Bay Lightning og New York Islanders konkurrerte i syv kamper, og vinneren ble avgjort i den siste kampen. Denne sesongen kom Tampa Bay Lightning inn i finalen igjen, og lagets ytelse skuffet ikke fansen. Tampa Bay Lightning drakt utarbeidet av fansen i fjor, i år kan de endelig komme til scenen for å støtte favorittspillerne sine.

Montreal Canadiens har gått inn i finalen igjen etter mange år, og kanadiske fans er veldig begeistret. Publikum forventet ikke at Montreal Canadiens, som gikk videre til sluttspillet på fjerdeplass i Northern League, kom seg til finalen. Toronto Maple Leafs presterte veldig bra i begynnelsen av sesongen, og kanadiske fans har alltid trodd at dette laget kan omskrive nasjonalhistorien. I år har mange kanadiske fans en anelse om at et lag i landet deres kommer videre til finalen. Det kanadiske laget har ikke gått videre til NHL-finalen på mange år. Denne sesongen vil Montreal Canadiens drakt slå rekorden og dukke opp igjen i finalen.

Opprinnelsen til ishockey er Canada, men dessverre har styrken til ishockey i USA langt overgått dem de siste ti årene. Montreal Canadiens er laget som har vunnet flest Stanley Cup i NHL-ligaen. De representerer også det kanadiske folks konsept med ishockey. De to lagene i sesongens finale representerer de forskjellige utmerkelsene fra begge sider. Hvem vinner den endelige seieren?

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

wordpress hemsida wordpress hemsida