Montreal Canadiens -keeper Carey Price’s drøm

NHLs mest beklagelige spiller forrige sesong var keeper Carey Price, som ikke har vunnet Stanley Cup på 14 år med Montreal Canadiens. Forrige sesong var første gang Carey Price hadde på seg nhl drakter nr. 31 for å gå videre til finalen, men dessverre tapte de til slutt mot Tampa Bay Lightning. Selv om Montreal Canadiens ble beseiret, imponerte fremføringen til keeper Carey Price fortsatt publikum.

I finalen mellom Montreal Canadiens og Tampa Bay Lightning så Carey Price målet fast. Han håpet at han gjennom hardt arbeid kunne endre spillet. Så i siste kamp scoret ingen av målene i første omgang, og begge keeperne spilte veldig bra. I andre omgang, på grunn av uaktsomheten til Montreal Canadiens -spissen, vant motstanderen et sentralt mål.

På slutten av kampen tok Carey Price dessverre farvel med stadion. Hans 14 år lange drøm klarte fremdeles ikke å gå i oppfyllelse. Carey Price har likt Montreal Canadiens drakt siden han var barn, så han tenkte aldri på å bytte lag av hensyn til drømmene sine. Gjennom årene har Carey Price bestemt at Montreal Canadiens kan vinne Stanley Cup igjen, og han venter på at denne muligheten skal komme.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

wordpress hemsida wordpress hemsida