Kasperi Kapanen håper å spille bedre på Pittsburgh Penguins

I fjor byttet Toronto Maple Leafs og Pittsburgh Penguins spillere veldig godt ut med hverandre, og begge lagene har blitt bedre i spillet. Kasperi Kapanen kom tilbake i Pittsburgh Penguins drakt forrige sesong. Han er både ukjent og kjent med dette laget. Kasperi Kapanen ble valgt av Pittsburgh Penguins i NHL Draft 2014, men han ble byttet til Toronto Maple Leafs på bare ett år. Kasperi Kapanens to overføringer ble fullført på grunn av et stort antall spillertransaksjoner, og han følte seriøst at han ikke ble verdsatt av laget.

I 2019 ble Kasperi Kapanen åpenbart tildelt en treårskontrakt med Toronto Maple Leafs, men han ble byttet til Pittsburgh Penguins på bare ett år. Kasperi Kapanen håper veldig på å kunne spille for et lag jevnt, men han har alltid blitt en handelsvare for laget gjennom årene. Kasperi Kapanen likte faktisk Toronto Maple Leafs drakt veldig godt. Da han spilte for det laget, prøvde han å finne muligheter til å prestere.

I sesongen 2018-19 fikk Kasperi Kapanen endelig sjansen til å starte. Han avsluttet sesongen med 20 mål og 44 poeng på 78 kamper. Så da Kasperi Kapanen fikk vite at han ble byttet igjen, ble han fylt med for mye hjelpeløshet. Forrige sesong kom Kasperi Kapanen tilbake til Pittsburgh Penguins, og mentaliteten hans var ikke stabil nok. Han måtte tilpasse seg en ny lagmodell. Den nye sesongen er i ferd med å begynne. Kasperi Kapanen har lettet uviljen i hjertet. Han håper å spille sitt beste i Pittsburgh Penguins.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

wordpress hemsida wordpress hemsida