Brayden Point takker Steven Stamkos for hans anerkjennelse

Suksessen til Tampa Bay Lightning er uatskillelig fra styrken til hver spiller. Laget vant Stanley Cup i to år på rad. I år fornyet Tampa Bay Lightning Brayden Point for en 8-årig kontrakt til en verdi av 76 millioner dollar. Teamet verdsetter denne spillerens prestasjoner veldig. Siden Brayden Point ble valgt av Tampa Bay Lightning i 2014 -utkastet, har han hatt på seg hockey trøye nr. 21 for dette laget.

Brayden Points opptreden i den treårige innledende treningsleiren var middelmådig. På den tiden var laget ikke sikker på å la ham gå inn i det offisielle spillet. Akkurat som laget var nølende, var det kaptein Steven Stamkos som anerkjente styrken til Brayden Point og ba ham om å bli med i NHL -spillet. I sluttspillet 2019-20 savnet Steven Stamkos kampen på grunn av fysisk operasjon. For å forhindre at kaptein Steven Stamkos bekymret seg for lagets prestasjoner, eksploderte Brayden Point med stort potensial i sluttspillet.

Brayden Point beviste Steven Stamkos unike visjon med sin styrke. Han var veldig glad for å møte en så enestående kaptein. Når Brayden Point bruker Tampa Bay Lightning drakt, er han veldig glad for å kunne konkurrere med Steven Stamkos. Steven Stamkos forventet ikke at hans fravær skulle oppnå potensialet til Brayden Point. Han er veldig glad for at den neste gruppen med fremragende unge spillere har dukket opp på laget.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

wordpress hemsida wordpress hemsida