David Backes valgte å trekke seg fra favorittlaget

David Backes avsluttet løpet i mai i år. Kroppen hans har ikke klart å oppnå energien som kreves for løpet. David Backes ’motstander i siste kamp var Saint Louis Blues, så publikum reiste seg og jublet for ham. David Backes har brukt tre hockey trøye i karrieren, og hans favoritt er alltid den blå St. Louis Blues drakt.

David Backes tilbrakte ti år på Saint Louis Blues. Han gikk fra å være en vanlig spiller til den siste kapteinen. Da Saint Louis Blues vant Stanley Cup for første gang i 2019, var David Backes også vitne til lagets vekst. På den tiden, selv om David Backes hadde på seg en Boston Bruins drakt som motstander, ville følelsene hans for Saint Louis Blues aldri endres. Det spillet var også det nærmeste David Backes kom til Stanley Cup -mesterskapet. Dessverre tapte Boston Bruins i den siste syvende kampen.

David Backes ble solgt til Anaheim Ducks av Boston Bruins som handelsspiller i 2020, og hans fysiske form gikk sakte ned året etter. Etter at David Backes ’kontrakt med Anaheim Ducks ble avsluttet, valgte han å signere en endagskontrakt med Saint Louis Blues. David Backes håper å trekke seg på Saint Louis Blues, og til slutt fikk han også lagets løfte.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

wordpress hemsida wordpress hemsida