Miro Heiskanen fortsetter å bli i Dallas Stars

Dallas Stars klarte ikke å kvalifisere seg til sluttspillet forrige sesong, og forskjellen i styrke mellom de to sesongene er veldig stor. I 2020 gikk Dallas Stars videre til den siste Stanley Cup -finalen, men i sesongen 2021 falt de direkte til sluttspillet. Forringelsen av Dallas Stars styrke er fremdeles forstått av publikum. Tross alt, under kontroll av epidemiviruset, skjedde det en rekke suspensjoner blant spillerne. Den fryktelige rekorden forrige sesong har gitt Dallas Stars et stort slag, og de vil forberede seg godt i den første kampen i den nye sesongen.

I sommer fornyet Dallas Stars Miro Heiskanen med en 8-årig kontrakt med en pris på 67,6 millioner dollar. Han er en veldig god defensiv vakt. I 2016 tok Miro Heiskanen på seg Dallas Stars drakt og dukket opp i kampen. Etter 4 års kontinuerlig erfaring spilte han en veldig god prestasjon i sluttspillet 2020. Foreløpig er 22 år gamle Miro Heiskanen veldig populær blant alle, og hockey trøye nummer 4 han har på har også blitt kjøpt av mange liker.

Nå eldes de fremragende spillerne i Dallas Stars. Noen spillere som Jason Robertson, Miro Heiskanen og Roope Hintz er under 25. Dallas Stars savnet den beste tiden for å vinne 2020 -mesterskapet, så kan de fortsatt stole på samarbeidet mellom disse unge og gamle spillerne for å gå videre til finalen? Alle gleder seg veldig til Dallas Stars -spillet, de er alltid i stand til å bringe fantastiske dueller til publikum.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

wordpress hemsida wordpress hemsida