Carolina Hurricanes ble knust av Columbus Blue Jackets for første gang med 6 mål

For første gang denne sesongen scoret ikke Carolina Hurricanes et mål i kampen, og laget ble scoret 6 mål av motstanderen. I denne kampen tapte Carolina Hurricanes fire mål, og laget sendte Jack LaFontaine, som hadde på seg hockey trøye nr. 80 for første gang. 9. januar 2022 hadde Jack LaFontaine og Carolina Hurricanes nettopp signert en ettårig entry-level-kontrakt, men møtte dessverre en dårlig situasjon i sin første kamp.

Columbus Blue Jackets beseiret Carolina Hurricanes 6-0 og laget scoret tre mål innen 1:7 av tredje kvartal. Det var de nest raskeste tre målene i Columbus Blue Jackets-historien, og laget scoret tre mål på 51 sekunder i 2016. Fansen i Columbus Blue Jackets drakt klemte seg glad da laget deres slo førsteplasserte Carolina Hurricanes i divisjonen. Etter at Carolina Hurricanes tapte kampen, ble de erstattet av New York Rangers på nr. 1 i divisjonen.

Den tristeste spilleren i spillet var Brady Skjei, som ikke klarte å vinne sin 400. NHL-kamp. Brady Skjei var trist over å se Carolina Hurricanes drakt sin og angret på at han ikke vant kampen. Fordi Brady Skjei også var en tidligere New York Rangers-spiller, men dessverre byttet laget ham for et førsterundevalg i 2020. Så Carolina Hurricanes tapte mot New York Rangers etter å ha tapt denne kampen, som er det siste Brady Skjei ønsker å se.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

wordpress hemsida wordpress hemsida