Ryan Nugent-Hopkins epäonnistui tuomaan Stanley Cupia Edmonton Oilersille

Vaikka Edmonton Oilersilla on viime vuosina Ryan Nugent-Hopkins tukemassa joukkuetta, ennätys ei ole vielä pätevä voittamaan Stanley Cupia. Siitä lähtien kun Edmonton Oilers vaihtoi Wayne Douglas Gretzkyä sinä vuonna, joukkueella on aina ollut huonoa onnea kuin se olisi ollut loitsu. Vuonna 2011 Edmonton Oilers valitsi Ryan Nugent-Hopkinsin ensimmäisellä poiminnalla, ja hän oli erittäin onnellinen taistelemaan Edmonton Oilers Pelipaita puolesta.

18-vuotias Ryan Nugent-Hopkins on toistaiseksi pelannut Edmonton Oilersia, ja hänen sopimuksensa päättyy ensi vuonna. Edessä Ryan Nugent-Hopkinsin korkea palkka, Edmonton Oilers ei ole päättänyt uudistaa pelaajaa. Koska Ryan Nugent-Hopkins pelaa Edmonton Oilersissa näiden kymmenen vuoden aikana, joukkue ei ole voittanut Stanley Cupia kerran. Vaikka hänen henkilökohtaiset tietonsa ovat saavuttaneet erittäin vahvan pisteen, henkilökohtaiset kyvyt eivät ole koskaan tärkeämpiä kuin joukkueen kunnia.

Edmonton Oilers -fani on käsitellyt Ryan Nugent-Hopkinsia perheenä. Tuulettimet toivovat, että hän käyttää tätä Jääkiekko Pelipaidat aina eläkkeelle siirtymiseen asti. Kun Wayne Douglas Gretzkyn lähdöt loukkasivat syvästi fanien sydäntä, he eivät halunneet, että Ryan Nugent-Hopkinsista tulisi sääli. Joukkue harkitsee etujen vertailua, joten on vaikea ennustaa, pysyykö Ryan Nugent-Hopkins Edmonton Oilersissa.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

wordpress hemsida wordpress hemsida