Jay Bouwmeester, jonka joukkuetoverit valitsivat Bill Masterton -ehdokasksi toisen kerran

Jay Bouwmeester suositteltiin jälleen Bill Mastertonin pokaalin ehdokkaana tänä vuonna. Hän pani joukkueeseen todella paljon vaivaa. Jay Bouwmeester käytti aikaisemmin Florida Panthers Pelipaita ja Calgary Flames Pelipaita. Jokainen joukkue pitää hänestä kovasti. Jay Bouwmeester on erittäin vastuullinen pelaaja joukkueessa. Joukkueen voitosta riippumatta siitä, kuinka paljon kipua hän on halukas kestämään.

Saint Louis Blues -pelaajat ihailevat Jay Bouwmeesterin ammattitaitoa. Vaikka Jay Bouwmeester ei tällä hetkellä pysty pukemaan St. Louis Blues Pelipaita vuoden 2020 peliin, hän on joukkueen kaikkein sitkein ja omistautunein pelaaja joukkuetovereidensa mielessä. Viime kaudella Saint Louis Blues voitti Stanley Cupin, se todella riippuu Jay Bouwmeesterin epäitsekkäästä omistautumisesta ja ponnisteluista.

Jay Bouwmeester on yksi Iron Manin erinomaisista pelaajista, ja kukaan ei uskonut, että hänellä olisi äkillinen sydänpysähdys. Jay Bouwmeester pelasi 737 runkosarjan ottelussa vuosina 2004 – 2014. Hän on kestävä sitkeyspelaaja. Jay Bouwmeesterin ennätys ei ole kovin hyvä, mutta hän on joukkueen epäitsekäs johtaja ja puolustaja.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

wordpress hemsida wordpress hemsida