Jääkiekko tulkitsee ihmisen toista kauneudenhalua

NHL avaa pelin 10. heinäkuuta ja Boston Bruins -pelaajat palaavat harjoitteluun. Boston Bruins on joukkue, joka todennäköisimmin voittaa Stanley Cupin tällä kaudella, ja he ovat esiintyneet johdonmukaisesti jokaisessa pelissä. Sen jälkeen kun hävisimme Saint Louis Bluesille finaalissa viime vuonna, joukkue on tehnyt paljon muutoksia suunnitelmaan voittaa tänä vuonna.

Viimeksi Boston Bruins voitti Stanley Cupin vuonna 2010. Kymmenen vuoden väliajoin joukkue on innottanut voittamaan uudestaan. Boston Bruins on yksi National Hockey League -sarjan alkuperäisistä kuudesta joukkueesta, joten monet harrastajat pitävät heidän Jääkiekko Pelipaidat. Kun jääkiekkoliitto ilmoitti peliajan, pelaajat eivät voineet odottaa laittavansa Boston Bruins Pelipaita harjoitteluun.

Harjoittelu ja pelaa taas joukkuetovereiden kanssa, heidän koulutus on täynnä naurua. Jääkiekko on kaunein peli maailmassa. Niiden nopeus ja radiaanit voivat aina selittää toisenlaisen ihmisen kauneudenhakua. Jääkiekko ei ole vain peli, vaan myös eräänlainen äärimmäinen henki heille haastaa itsensä.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

wordpress hemsida wordpress hemsida