Kukaan ei ole innokkaampaa palata jäähalliin kuin Oskar Lindblom

Oskar Lindblom sairastui ja hän ei pystynyt osallistumaan jääkiekkopeleihin kauniina nuorisovuosina. Oskar Lindblom on rakastanut jääkiekkoa lapsuudestaan ​​asti, ja jääkiekosta on tullut osa hänen elämäänsä. Aina kun Oskar Lindblom pukeutui Jääkiekko Pelipaidat ja otti jääkiekkomailan, hän tunsi olevansa täynnä energiaa kehossaan. Vaikka Oskar Lindblom ei edelleenkään pysty osallistumaan kilpailuun, hän vaatii silti koulutusta.

Oskar Lindblom uskoo vakaasti voivansa palata jääkiekon maailmaan, ja hän ei halua vaarantaa kohtaloaan. Jos hän ei enää pysty pelaamaan jääkiekkoa sairauden vuoksi, hän menettää motivaationsa elämässä. Joten kun NFL jatkoi joukkuekoulutusta, Oskar Lindblom käytti Philadelphia Flyers Pelipaita ja joukkuetovereita osallistumaan koulutukseen kuten ennenkin. Koska vain jääkiekon kanssa hän tunsi mielekkäämpää elää.

Oskar Lindblom löysi onnellinen hymy jäähalli. Hän lensi vapaasti kuin lintu. Jumala antoi Oskar Lindblomille valtavan testin, fanit toivovat voivansa voittaa taudin ja palata jäähalli. Tarkasteltaessa Oskar Lindblomin sinnikkyyttä ja innostusta uraan, kaikki eivät voineet vaivautua ajattelemaan itseään, joka oli kohdannut elämän vaikeuksia ja luopunut unistaan.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

wordpress hemsida wordpress hemsida