Toronto Maple Leafs valitsi työnjohtamissopimuksissa

Tuolloin John Tavares ei valinnut muita joukkueita korkeammasta palkasta. Hän oli erittäin onnellinen siitä, että hänellä oli Toronto Maple Leafs Pelipaita. John Tavaresin esiintyminen Toronto Maple Leafsissä on edelleen erinomainen, mutta viimeisimmästä työsopimuksesta on tullut joukkueen suurin este. Toronto Maple Leafs: llä ei ole ylimääräisiä varoja John Tavaresin 11 miljoonan dollarin vuosipalkkaan. Minkä valinnan joukkueen tulisi tehdä?

Toronto Maple Leafs -pelaajilla on ollut vuoden kokemus, ja Auston Matthews ja Mitchell Marner ovat menestyneet hyvin. Vaikka uusilla pelaajilla on hyvät kehitysmahdollisuudet, joukkue ei voi menettää John Tavaresin johtajuutta. John Tavares on kapteeni, jolla on vahvat johtamistaidot. Hän omistaa epäitsekkäästi kaiken voimansa joukkueelle.

Jos Toronto Maple Leafs menettää John Tavaresin, sillä on suuri vaikutus joukkueeseen. On monia joukkueita, jotka haluavat John Tavaresin liittyvän, hänellä ei ole pukeutuvia Jääkiekko Pelipaidat. Toronto Maple Leafs -fanit uskovat John Tavaresin kykyihin ja tasoon ja toivovat, että joukkue pääsee sopimukseen hänen kanssaan.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

wordpress hemsida wordpress hemsida