NHL-pelaajat voivat vapaasti valita osallistuvatko uusintaotteluun

NHL aloittaa pelin uudelleen, ja monet joukkueet ovat jatkaneet harjoitteluaan. Monilla joukkueilla on suljetut harjoitussalit, koska pelaajat ovat kokeilleet positiivisesti uutta kruunua harjoituksen jatkamisen jälkeen. NHL ja pelaajat ovat päässeet sopimukseen äskettäin, pelaajat voivat vapaasti valita osallistuvatko uusintaotteluun, liigassa ei ole rangaistuksia.

Useat pelaajat ovat tehneet selkeän päätöksen jääkiekon ja heidän perheensä välillä. He ovat valmiita luopumaan Jääkiekko Pelipaidat ​​ja viettämään tämän vaikean ajan perheen kanssa. He eivät halua heidän perheensä vaikuttavan koko perheen terveyteen oman ammattinsa vuoksi. On enemmän pelaajia, jotka päättävät käyttää NHL Pelipaidat taistellakseen kunniasta. Maailmassa, jossa ei ole jääkiekkoa, he tuntevat vähemmän intohimoa elämää kohtaan.

Pelaaja, joka sijoittui ensimmäiseksi pistemäärällä tällä kaudella, on Leon Draisaitl, joka taisteli Edmonton Oilers Pelipaita puolesta. Hän lisäsi 110 pistettä 71 pelistä ja erinomaisen suorituksensa vuoksi hänet valittiin NHLTed Lindsay Award -luetteloon. Tämä on unelmapalkinto, josta Leon Draisaitl haaveili, ja hän toivoo olevansa liigassa merkittävin pelaaja.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

wordpress hemsida wordpress hemsida