Carolina Hurricanes ja New York Rangersin ensimmäinen peli

NHL-peli on alkamassa, itäkonferenssin ensimmäinen peli Carolina Hurricanes vs. New York Rangers. Kahden joukkueen vahvuus ei ole paljon erilainen. Carolina Hurricanes on saanut 38 voittoa tällä kaudella 25 tappiolla ja 81 pisteellä. New York Rangersilla on 37 voittoa ja 28 tappiota 79 pisteellä. New York Rangers on yksi alkuperäisistä kuudesta joukkueesta, mutta joukkueen suorituskyky viime vuosina ei ole ollut ihanteellista.

Carolina Hurricanes Pelipaita ovat punaisia, valkoisia ja mustia ilmaisemaan näkemyksiään nykyisyydestä ja tulevaisuudesta. New York Rangers Pelipaita ovat sinisiä, punaisia ​​ja valkoisia ilmaisemaan maailman käsitettä vapaudesta, intohimosta ja rauhasta. Kahden joukkueen Jääkiekko Pelipaidat ovat omat ominaispiirteensä. He ovat käyneet läpi jatkuvia uudistuksia historiassa, ja alkuperäinen joukkuekonsepti ei muutu koskaan.

Verrattuna näiden kahden joukkueen välisiin peleihin yleisö seurasi paremmin Carolina Hurricanesin esitystä. Carolina Hurricanes on viime vuosina rekrytoinut nuoria ja erinomaisia ​​pelaajia. Ne kasvavat nopeasti ja ovat vaikuttaneet paljon tämän kauden voittoon. Jääkiekko on erityinen urheilulaji, ja mestaruus muuttuu vuosittain.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

wordpress hemsida wordpress hemsida