Philadelphia Flyersin voitot ja valitukset tällä kaudella

NHL-kausi on ohi, ja Philadelphia Flyers pahoittelee, että he eivät päässeet finaaliin. Philadelphia Flyers voitti Montreal Canadiensin pudotuspeleiden ensimmäisellä kierroksella ja hävisi New York Islandersille toisella kierroksella seitsemän ottelun jälkeen. Philadelphia Flyers vaihtoi maalivahtia Carter Hartia tällä kaudella, ja joukkueen vahvuus on parantunut. Carter Hart tykkää tästä Philadelphia Flyers Pelipaita, hän on valmis taistelemaan joukkueen korkeimman kunnian puolesta.

Philadelphia Flyers -maalivahdista on tullut viime vuosien suurin päänsärky, ja joukkue on myös vaihtanut maalivahteja monta kertaa. Carter Hartin lisäys antoi Philadelphia Flyersille toivoa voitosta, ja joukkue osallistui onnistuneesti pudotuspeleihin tänä vuonna. Vaikka Philadelphia Flyers ei lopulta voittanut New York Islandersia, joukkue on erittäin ylpeä voidessaan voittaa Montreal Canadiensin. Montreal Canadiens on aina ollut Philadelphia Flyersin vahvin vastustaja, ja myös joukkueen kyky voittaa vastustaja on parannus. Philadelphia Flyers saa hitaasti takaisin vahvimmat joukkueen pelaajat, ja he ovat motivoituneita saavuttamaan parempia tuloksia ensi vuonna.

Philadelphia Flyersin paras tulos oli kaudella 1979-1980. Joukkue piti lyömätön ennätys 35 peräkkäisessä ottelussa eikä sitä ole rikki. Kaksikymmentä vuotta on kulunut, ja Philadelphia Flyers toivoo palaavansa taas kunniapäiviinsä. Tuolloin fanit pitivät jokaisen pelaajan Jääkiekko Pelipaidat, koska heidän suorituskyky oli todella hyvä.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

wordpress hemsida wordpress hemsida