Vegas Golden Knightsin tekemät pelaajan säädöt menetettyään viime kauden

Vuosien 2019-2020 NHL-peli on päättynyt, ja kaikki joukkueet harkitsevat pelaajien säilyttämistä. Vegas Golden Knights hävisi 3-4 Dallas Starsille läntisen konferenssin finaalissa. Joukkue pahoitteli, ettei päässyt viimeiseen Stanley Cup -finaaliin. Tästä epäonnistumisesta Vegas Golden Knights tajusi, että heiltä puuttui kokeneita johtajia. Joten kun Saint Louis Bluesin kapteenista Alex Pietrangelosta tuli rajoittamaton vapaa agentti, Vegas Golden Knights ei epäröinyt allekirjoittaa häntä.

Viime kauden pelistä voidaan nähdä, että Vegas Golden Knights on erittäin voimakas nuori joukkue, ja pelaajien intohimoinen peli saa yleisön innostumaan. On sääli, että Vegas Golden Knights, jolla on ollut vasta 3. vuosipäivä, puuttui kokemuksesta pudotuspeleihin pääsemisestä, eikä heillä ollut hyvää ulkoasua nähdäksesi vastustajan strategian. Ei riitä, että joukkueella on voimaa. Strategia on voimakkaampaa kuin vahvuus.

Vegas Golden Knights ilmoitti Nate Schmidtin vaihdosta Vancouver Canucksille, ja joukkue voitti myös vuoden 2020 NHL: n kolmannen kierroksen valinnan. Nate Schmidt on erittäin hyvä pelaaja. On sääli, että hän päätti ottaa pois Vegas Golden Knights Pelipaita. Poistuminen on myös uusi alku. Nate Schmidt työskentelee kovemmin Vancouver Canucks Pelipaita. Vegas Golden Knights valitsi Alex Pietrangelon liittymään, voiko hän voittaa elämänsä toisen Stanley Cupin tässä joukkueessa?

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

wordpress hemsida wordpress hemsida