Colorado Avalanche sytytti jälleen Brandon Saadin unelmien tavoittelun

Sen jälkeen kun Colorado Avalanche hävisi Dallas Starsille pudotuspeleissä viime kaudella, joukkue teki paljon muutoksia pelaajiin. Ensinnäkin Colorado Avalanche allekirjoitti Chicago Blackhawksin hyökkääjän Brandon Saadin ja vartija Dennis Gilbertin, allekirjoittamalla epäsuorasti vartija Devon Toewsin. Koska pudotuspeleiden epäonnistumisen jälkeen Colorado Avalanche tunsi selvästi pelaajien kokemuksen puutteen.

Colorado Avalanche allekirjoitti Brandon Saadin liittymään, joukkue arvostaa hänen arvokasta kokemustaan. Kun Brandon Saad pelasi Chicago Blackhawks Pelipaita, hän oli avainasemassa voittamassa Stanley Cupin kahdesti. Chicago Blackhawks on jo myynyt suurimman osan erinomaisista pelaajista, joten Brandon Saadin on vaikea pysyä joukkueessa päästä finaaliin.

Brandon Saad on erittäin onnellinen voidessaan pelata Colorado Avalanche Pelipaita. Hän haluaa taistella jälleen kolmannesta Stanley Cup -unelmasta. Colorado Avalanche osaa vaalia kaikkia erinomaisia ​​pelaajia, Brandon Saad on erittäin tyytyväinen tähän. Koska Chicago Blackhawksissa Brandon Saad näki enemmän joukkueen taloudellisia etuja ja pelaajien valintoja pysyä, joten lämmin Colorado Avalanche sytytti jälleen unelmien tavoittelunsa.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

wordpress hemsida wordpress hemsida