Viime kauden odottamaton pääsy pudotuspeleihin sytytti jälleen Chicagon Blackhawks-mestaruuden unelman

Viime kaudella Chicago Blackhawks murtautui odottamatta pudotuspeleihin, ja joukkue kukisti Edmonton Oilersin pudotuspeleissä. Chicago Blackhawks, jolla ei ollut toivoa viime kaudella, vaihtoi jopa joukkueen pääpelaajat muihin joukkueisiin, joten heiltä puuttui kykenevien pelaajien tuki pudotuspeleihin pääsemiseksi. Chicago Blackhawks eteni Länsi-konferenssiin, mutta hävisi Vegas Golden Knightsille 5. pelissä.

Viime kauden odottamaton sato antoi Chicago Blackhawksille mahdollisuuden herättää unelmansa mestaruudesta. Tällä kaudella joukkue päätti rekrytoida nuoria pelaajia rakentamiseen. Viimeinen joukko erinomaisia ​​Chicago Blackhawks -pelaajia on yli 30-vuotiaita, ja he kaikki toivovat, että heidän Jääkiekko Pelipaidat ​​voidaan jälleen keskittyä. Joukkueen tulevaa kehitystä varten joukkue päätti rekrytoida nuoria pelaajia johtamaan edellinen joukko erinomaisia ​​pelaajia. Vain tämän perintöhengen takia Chicago Blackhawks Pelipaita voi jälleen esiintyä finaalissa.

Jääkiekko on edelleen erilainen kuin muut joukkueen tapahtumat. Vaikka kyseessä on joukkuetapahtuma, pelaajat kiinnittävät enemmän huomiota myös yksilöllisiin kykyihinsä. Jääkiekkopelin nopeus on erittäin nopea, joten monissa tapauksissa se perustuu pelaajien rikkaaseen kokemukseen pelata paikan päällä. Chicago Blackhawks toivoo, että uudet pelaajat voivat oppia enemmän vanhoista pelaajista, ja heidän välisestä yhdistelmästään tulee parempi joukkue.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

wordpress hemsida wordpress hemsida