Stanley Cupin ja pelaajien välinen tarina

Tampa Bay Lightningin onnellisin pelaaja voittaessaan Stanley Cupin on kapteeni Steven Stamkos. Steven Stamkos on pelannut joukkueessa siitä lähtien, kun hänellä oli vuonna 2008 Tampa Bay Lightning Pelipaita. Hän uskoo, että joukkue voi jälleen voittaa mestaruuspokaalin. 12 vuoden jälkeen Steven Stamkos voitti lopulta palkinnon, ja hänet liikutettiin vuodattamaan onnen kyyneleitä. Steven Stamkos on erittäin sitkeä pelaaja. Hän valitsi tämän Jääkiekko Pelipaidat ja päätti olla vaihtamatta sitä. Hän uskoo voivansa eräänä päivänä saada korkeimman kunnian.

Jokaisen joukkueen menestys ei ole helppoa, parhaan pelaajan saavuttaminen vie aikaa. Jotkut joukkueet voivat voittaa Stanley Cupin vain kerran 50 vuodessa, ja jotkut joukkueet ovat vielä pidempiä. Tällä kertaa yksi pelaaja Tampa Bay Lightning on voittanut kaksi peräkkäistä palkintoa, ja hän on Patrick Maroon. Patrick Maroon voitti Stanley Cupin, kun hän pelasi St. Louis Blues Pelipaita viime kaudella. Tällä kaudella hänet vaihdettiin Tampa Bay Lightningiin voittamaan Stanley Cup uudelleen. Ihmisten täytyy joskus ihailla, että ihmisen onni on parempi kuin voima ja kuinka moni pelaaja voi voittaa korkeimman kunnian peräkkäin.

NHL: n uusi kausi ei ole vielä määrittänyt, milloin se alkaa, ja joukkueet ovat tehneet pohdintoja viime kauden pelien jälkeen. Vasta kun joukkue saa kokemusta jatkuvista peleistä, heistä voi tulla vakaampia. Voiko Tampa Bay Lightning voittaa pokaalin ensi kaudella? Yleisö odottaa heidän upeaa esitystään.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

wordpress hemsida wordpress hemsida