16 vuotta ystävyyttä Zdeno Chára ja Boston Bruins

NHL: n uusi kausi ei ole varma milloin se alkaa, joten markkinoilla on monia vapaita agentteja. Onko joukkue pelattavaa, ei ole vielä määritelty, joten monet pelaajat, jotka allekirjoittivat yhden vuoden sopimuksen viime vuonna, eivät voi saada uutta sopimusta. Joukkue ja pelaajat odottavat lopputuloksen syntymistä, mikä on pelaajille liian vaikeaa.

Myös Boston Bruinsin kapteeni Zdeno Chára on edessään saman ongelman edessä, eikä hän saanut joukkueen uudistusta ajoissa. Zdeno Chára on käyttänyt Boston Bruins Pelipaita vuodesta 2006. 14 vuotta on kulunut. Hän on aina pelannut joukkueessa koko sydämestä. Zdeno Chára on tällä hetkellä 43-vuotias, mutta fyysinen kunto on silti hänen itsekuria noudattavan elämänasenteensa vuoksi. Myös ikäkysymyksen takia Boston Bruins voi antaa hänelle vain vuosi toisensa jälkeen pitkän sopimuksen sijaan.

Joukkueelle uskollisen Zdeno Cháran edessä Boston Bruins voi vain odottaa jatkuvaa odottamaan liigan päätöstä. Boston Bruins on erittäin kiitollinen Zdeno Cháralle omistautumisestaan ​​ja kovasta työstään vuosien varrella. Hän on ollut halukas ottamaan pois NHL Pelipaidat numero 33. Zdeno Chára rakastaa syvästi jääkiekon uraa, ja hän toivoo nauttivan pelin ilosta ennen kuin hänellä on vahva vartalo.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

wordpress hemsida wordpress hemsida