Auston Matthewsista tulee avainhenkilö Toronto Maple Leafsin nousussa

Jokaisen menestyneen pelaajan takana on katkera tarina, jota ihmiset eivät tiedä. Toronto Maple Leafsin viime kauden tulokset eivät olleet ihanteelliset, mutta Auston Matthewsin henkilökohtaiset tulokset ovat silti erittäin hyvät. Auston Matthews käytti Toronto Maple Leafs Pelipaita vuonna 2016, eikä hän ole toistaiseksi päättänyt muuttaa sitä. Auston Matthews on yksi NHL: n ihme pelaajista. Hän teki 45 maalia 82 ottelussa kaudella.

Auston Matthews on ollut jääkiekkomaailmassa kahden vuoden iästä lähtien. Hän pitää jääkiekon nopeasta tahdista ja jatkuvasta toiminnasta. Koska Auston Matthews oli kahdeksanvuotias, hän näki Alexander Ovechkinin kentällä yllään Washington Capitals Pelipaita upeaan peliin. Hän päätti jatkaa unelmiaan jääkiekosta. Hän ottaa tavoitteeksi Alexander Ovechkinin ja toivoo voivansa leikkiä hänen kanssaan jonain päivänä keskustellakseen jääkiekon hauskuudesta.

Neljän vuoden harjoittelun jälkeen Auston Matthewsista tuli yksi NHL-liigan parhaimmista maalintekijöistä. Auston Matthewsin asettama tavoite on vielä kaukana. Hän toivoo johtavansa Toronto Maple Leafsin finaaliin. Toronto Maple Leafs on selvästi jäljessä viime vuosina eikä ole päässyt pudotuspeleihin tällä kaudella. On kulunut 53 vuotta siitä, kun Toronto Maple Leafs voitti Mestarien liigan viime kerralla. Fanit ovat innokkaita Auston Matthewsille johtamaan joukkueen nousemaan uudestaan.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

wordpress hemsida wordpress hemsida