Tampa Bay Lightning uudistaa Mikhail Sergachevin sopimuksen epävarmuuden keskellä

NHL: n keskeyttäminen ei vaikuta joidenkin erinomaisten pelaajien uusimiseen. Mikhail Sergachev sai kolmen vuoden sopimuksen Tampa Bay Lightningin uusimasta arvoltaan 14,4 miljoonaa dollaria. Montreal Canadiens vaihtoi alun perin Mikhail Sergachevin Tampa Bay Lightningiin neuvottelumerkkinä, ja nyt hän on hyvin onnekas voidessaan tulla tällaiseen erinomaiseen joukkueeseen. Mikhail Sergachevin vakaa ja erinomainen suorituskyky on voittanut joukkueen luottamuksen. Hän toivoo saavansa tämän NHL Pelipaidat hänen päällensä eikä vaihtavansa sitä.

Mikhail Sergachev on puolustava vartija, hän on saanut paljon kokemusta nuorena. Mikhail Sergachev oli erittäin iloinen tapatessaan Victor Hedmanin Tampa Bay Lightningissa, heistä tuli upeita joukkuetovereita. Victor Hedmanissa Mikhail Sergachev oppi paljon. Kahden vuoden harjoittelun ja kilpailun jälkeen Mihail Sergachev tykkää Tampa Bay Lightning Pelipaita, joka antaa keholle enemmän henkistä energiaa.

Tampa Bay Lightning on viljellyt monia erinomaisia ​​puolustavia vartijoita, ja heidän puolustava joukkueensa on aina ollut joukkueen vahvuus. Viime kaudella Mikhail Sergachev teki 34 pistettä 70 ottelussa ja auttoi joukkuetta voittamaan Stanley Cupin uudelleen 16 vuodessa viime hetkellä. Joten joukkueen on ostettava aikaa allekirjoittamaan Mikhail Sergachev, joukkue ei saa antaa hyvien pelaajien tuntea kylmää.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

wordpress hemsida wordpress hemsida