Vegas Golden Knights on täysin valmistautunut voittoon tällä kaudella

Tällä kaudella Saint Louis Blues jätti jäähyväiset edusta, ja joukkue putosi kuudennelle sijalle Länsi-konferenssissa. Kahden vuoden aikana Saint Louis Blues -mestarin titteliä ei enää ole. Uudella kierroksella Saint Louis Blues hävisi Vegas Golden Knightsille 1-6. Saint Louis Blues hävisi Vegas Golden Knightsille monta kertaa tällä kaudella. Pahoitteleeko joukkue Alex Pietrangelon päästämistä irti?

Siitä lähtien, kun Alex Pietrangelo käytti Vegas Golden Knights Pelipaita, hän on palauttanut päättäväisyytensä voittaa mestaruus täällä. Puolen vuoden kokemuksen jälkeen Alex Pietrangelon mentaliteetti on sopeutunut, ja hän rakastui hitaasti tähän kultaiseen NHL Pelipaidat. Vegas Golden Knights on suoriutunut vieläkin paremmin tällä kaudella ja toivoo pääsevänsä finaaliin.

Alex Pietrangelo oli aiemmin Saint Louis Bluesin kapteeni, joten hän tuntee vastustajan strategisen mallin hyvin. Tässä pelissä Vegas Golden Knights voitti Saint Louis Bluesin sekä hyökkäävästi että puolustavasti. Siksi monet joukkueet tarvitsevat vanhojen ja uusien pelaajien hiljaisen yhteistyön saavuttaakseen parhaan tilan. Vanhat pelaajat luottavat pitkäaikaiseen kokemukseen paikan päällä, kun taas uusilla pelaajilla on aivan uudet räjähtävän voiman ja voiman edut, joita vastustajat eivät voi määrittää. Näin Vegas Golden Knights on täysin valmistautunut tälle kaudelle. He ovat menettäneet liian monta mahdollisuutta aiemmin.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

wordpress hemsida wordpress hemsida