Carolina Hurricanes on edistynyt huomattavasti kahden viime vuoden aikana

Kun Carolina Hurricanes voitti Florida Panthersin peräkkäin, he sijoittuivat ensimmäiseksi keskiosassa 57 pisteellä. Tällä NHL: n runkosarjan kierroksella useat joukkueet osoittivat keskinäisiä voittoja ja tappioita. Viimeisellä kierroksella Chicago Blackhawks voitti Dallas Starsin 4-2, ja Columbus Blue Jackets voitti Tampa Bay Lightningin 4-2. Seuraavalla kierroksella oli Dallas Starsin vuoro voittaa Chicago Blackhawks 5-1 ja Tampa Bay Lightning voittaa Columbus Blue Jackets 6-4. Tällä kaudella Carolina Hurricanes Pelipaita ovat pitäneet useammista faneista, ja joukkueen suorituskyky on tullut yhä jännittävämmäksi.

Carolina Hurricanes on vaihtanut nimeään kolme kertaa vuodesta 1972. Vuonna 1997 joukkue muuttui virallisesti Carolina Hurricanesiksi, ja heidän Jääkiekko Pelipaidat olivat pääasiassa punaisia ​​ja mustia. Kun Carolina Hurricanes voitti ensimmäisen Stanley Cupin vuonna 2006, joukkue ei koskaan päässyt finaaliin. Kun Carolina Hurricanes voitti Stanley Cupin vuonna 2006, joukkue kärsi loukkaantumisista ja pelaajien menetyksistä, ja joukkueen suorituskyky laski divisioonan pohjalle.

Yli vuosikymmenen kuluttua Carolina Hurricanes vaihtoi pomonsa uudelleen vuonna 2018 ja lanseerasi uuden NHL Pelipaidat. Äskettäin vaihdettu Carolina Hurricanes on myös edistynyt ennätyksellisesti, ja joukkue on edennyt pudotuspeleihin vuosina 2019 ja 2020. Vaikka Carolina Hurricanes ei päässyt pudotuspeleissä finaaliin kahden viime vuoden aikana, he ovat onnistuneet rikkoi ongelman olla pääsemättä pudotuspeleihin 10 vuoden ajan. Tällä kaudella Carolina Hurricanes on täysin vastahyökkäys ja voittaa vastustajansa. Joukkue toivoo voittavansa toisen Stanley Cupin joukkueen historiassa.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

wordpress hemsida wordpress hemsida