Kolmen peräkkäisen ottelupisteen häviäminen Toronto Maple Leafsilta ei ole enää etu

Viimeaikaisessa NHL-runkosarjassa Toronto Maple Leafs hävisi kolme peräkkäistä peliä. Toronto Maple Leafs on sijoittunut Pohjoisen liigan ensimmäiseksi tällä kaudella, ja joukkueen suorituskyky on suhteellisen vakaa. Tällä kierroksella Toronto Maple Leafs hävisi Winnipeg Jetsille 2-5. Winnipeg Jets on tällä hetkellä toisella sijalla 57 pisteellä, ja joukkue on 3 pistettä jäljessä ensimmäisestä Toronto Maple Leafsista. Winnipeg Jets on muuttunut alkuperäisestä viimeisestä sijasta toiseksi, ja joukkueen räjähtävä voima on vahvistumassa.

Winnipeg Jets on perustettu niin monen vuoden ajan, eikä joukkue ole voittanut mestaruuspalkintoja. Vuonna 2011 Winnipeg Jets Pelipaita muutti tyyliään ja myös joukkueen logo muuttui. Joukkueen aikakauden muuttuessa Winnipeg Jets on innokkaampi voittamaan mestaruuden kunnia. Kymmenen vuoden kokemuksen jälkeen Winnipeg Jets on tehnyt paljon parantamisen varaa tällä kaudella. Yleisö tykkää nyt erityisen Pierre-Luc Duboisista ja Logan Stanleystä, jotka käyttävät NHL Pelipaidat nro 13 ja 64.

Kun Toronto Maple Leafs hävisi peräkkäiset ottelut, joukkue teki jälleen syvällisen pohdinnan. Toronto Maple Leafs ei ole päässyt uudelleen Stanley Cup -finaaleihin monien vuosien ajan, ja he ovat innokkaita palaamaan voittoon. Winnipeg Jets haluaa edetä pudotuspeleihin, ja joukkueen on tehtävä enemmän töitä voittaakseen enemmän joukkueita.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

wordpress hemsida wordpress hemsida