Jääkiekkikulttuurin kehitys on kehittymässä yhä enemmän kohti Yhdysvaltain liigaa

Montreal Canadiens ei viime kädessä onnistunut rikkomaan joukkueen historiaa voittaakseen Stanley Cupin, ja Tampa Bay Lightning käänsi jälleen pudotuspeleiden lopun ja voitti mestaruuden. Tämän kauden pudotuspeleissä yleisö näki jälleen American League -jääkiekon vahvuuden. Neljännessä finaalissa Vegas Golden Knights, New York Islanders ja Tampa Bay Lightning kuuluivat amerikkalaisiin joukkueisiin. Tampa Bay Lightning ja New York Islanders pelasivat erittäin kiivaasti seitsemässä ottelussa, ja heidän vastakkainasettelunsa heijastivat suoraan Yhdysvaltain jääkiekon kehityksen nykyistä hyvää kehitystä.

Tampa Bay Lightningin ja Montreal Canadiensin välisessä finaalissa oli myös monia ristiriitoja tällä kaudella, ja molemmat osapuolet voittivat vastustajansa monta kertaa pelissä. Monet Tampa Bay Lightning -pelaajista ovat kanadalaisia, ja jopa joukkueen valmentaja Jon Cooper on Kanadan kansalainen. Pelaajat noudattavat omia periaatteitaan, kun he käyttävät mitä NHL Pelipaidat he ovat uskollisia joukkueen kunnialle. Oikeastaan ​​he päättivät käyttää Tampa Bay Lightning Pelipaita pelaamiseen, joten heidän on nyt pyrittävä sydämestään joukkueen korkeimpaan kunniaan.

Kanada on menettänyt liian monta erinomaista pelaajaa vuosien varrella, ja joukkueella on myös ollut suuria ongelmia hallinnassa. Muistakaamme, että pelaajat voivat käyttää Montreal Canadiens Pelipaita ja Toronto Maple Leafs Pelipaita yli vuosikymmen sitten ovat suurimmat unelmat, mutta jääkiekkokulttuurin kunnianosoitus on muuttanut liian monien ihmisten mieltä vuosien varrella. Vaikka Montreal Canadiens on päässyt jälleen finaaliin tällä kaudella, joukkueen voimien välillä on vielä ero Tampa Bay Lightningin edessä.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

wordpress hemsida wordpress hemsida