Vegas Golden Knights ja Colorado Avalanche heijastavat pelin häviämisen jälkeen

NHL: n vuoden 2021 pudotuspeleissä valitettavimmat joukkueet olivat Vegas Golden Knights ja Colorado Avalanche. Colorado Avalanche ja Vegas Golden Knights pääsivät pudotuspeleihin liigan ennätykselliset 82 pistettä. He voittivat runkosarjassa 39 ja 40 peliä. Pudotuspeleiden kolmannella kierroksella Colorado Avalanche vs. Vegas Golden Knights viivästyi kuudenteen otteluun lopputuloksen ratkaisemiseksi.

Colorado Avalanche hävisi Vegas Golden Knightsille kokonaispisteillä 2-4. Vastustajat käänsivät heidät päinvastaiseksi kahden ottelun johtamisen jälkeen. Nämä nuoret ja erinomaiset pelaajat epäonnistui jälleen pudotuspeleissä, ja he olivat haluttomia ottamaan Colorado Avalanche Pelipaita jäähyväiset tälle kaudelle. Nykyinen Colorado Avalanche on hyvin samanlainen kuin Boston Bruinsin ahdinko, he pystyvät pelaamaan erinomaisia ​​tuloksia runkosarjassa, mutta pudotuspeleissä on vaikea päästä finaaliin.

Vegas Golden Knights hävisi jälleen välierissä, minkälaisen ajattelupolitiikan joukkue tekee uudella kaudella. Viime kaudella Vegas Golden Knights liittyi Alex Pietrangeloon hyvän johtajan puuttuessa. He edistyivät myös runkosarjassa. Nämä pelaajat riisuivat Vegas Golden Knights Pelipaita ja istuivat yhdessä miettimään syvään pelin epäonnistumisen jälkeen. Katsottuaan Tampa Bay Lightning -pelin New York Islandersia ja Montreal Canadiensia vastaan ​​joukkue tuli paremmin tietoiseksi puutteistaan. Tampa Bay Lightning on erittäin vahva joukkue, olivatpa he maalivahteja, hyökkääjiä tai puolustajia, he ovat saavuttaneet erittäin täydellisen yhteistyötilan.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

wordpress hemsida wordpress hemsida