New York Islanders on edelleen Tampa Bay Lightningin vahvin vastustaja

Tällä kaudella eniten potentiaalisia NHL-joukkueita ovat New York Islanders. He pelasivat Tampa Bay Lightningia välierissä seitsemänteen otteluun asti. Vuoden 2019 itäisen konferenssin finaalissa New York Islanders tapasi myös vastustajansa Tampa Bay Lightningin, ja peliä jatkettiin kuudenteen otteluun asti. New York Islanders Pelipaita ilmestyivät semifinaaleihin kahden viime vuoden ajan, mutta kaikki hävisivät Tampa Bay Lightningille. Tampa Bay Lightning on voittanut Stanley Cupin kahden vuoden ajan, ja New York Islandersin täytyy ihailla vastustajiensa voimaa.

Yleisö näkee vahvuuseron Tampa Bay Lightningin ja Montreal Canadiensin pelistä, joten New York Islanders voi aina taistella Tampa Bay Lightningia vastaan. New York Islanders tutki Tampa Bay Lightningin heikkouksia vuoden ajan, mutta valitettavasti he eivät silti voittaneet vastustajiaan. Kun New York Islanders hävisi pelin viime kaudella, pelaajat ostivat muutaman sarjan Tampa Bay Lightning Pelipaita ja pukeutuivat niihin jäljittelemään vastustajan peliä. He toivoivat ymmärtävänsä joitain taistelusuunnitelmia realististen harjoitusten avulla.

Tampa Bayn salaman kapteenin Steven Stamkosin lisäämisen kautta tällä kaudella joukkueen vahvuus on kypsynyt ja vakaa. Pelissä kapteeni Steven Stamkos on asettanut etusijalle maalien tekemisen monta kertaa ja antanut hyvän esimerkin joukkuetovereilleen. Tampa Bay Lightningilla on tällä hetkellä joukko erittäin vahvoja pelaajia, ja New York Islandersin on työskenneltävä kovemmin kouluttaakseen, jos he haluavat voittaa heidät. New York Islandersista on myös tullut Tampa Bay Lightningin vahvimmat vastustajat viimeisten kahden vuoden aikana, ja yleisö odottaa innolla heidän suorituskykyään uudella kaudella.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

wordpress hemsida wordpress hemsida