Uusi kausi antaa Anaheim Ducksille uutta toivoa

NHL-pelin päätyttyä jokaisen joukkueen luonnokset allekirjoitettiin uudelleen. Uudella kaudella Buffalo Sabres ja Anaheim Ducks voittivat ensimmäisen allekirjoituskierroksen, ja nämä kaksi joukkuetta sijoittuivat viimeisen kauden viimeisiksi. Uusi joukkue Seattle Kraken sai yleisön eniten huomiota, ja kaikki halusivat tietää, kuka tuli tämän joukkueen ensimmäisiksi pelaajiksi. Ensimmäisen allekirjoituskierroksen voittanut joukkue edustaa uutta alkua, ja he avaavat suuren pelaajan syntymän.

Vuosien varrella yleisö on vähitellen unohtanut Anaheim Ducks Pelipaita, ja joukkueen suorituskyky on myös erittäin huono. Kun Anaheim Ducks voitti ensimmäisen Stanley Cupin joukkuehistoriassa kaudella 2006-2007, joukkueen suorituskyky heikkeni pääpelaajien eläkkeelle siirtymisen vuoksi. Kaudella 2013-2014 Anaheim Ducks nousi jälleen saavuttaakseen hyviä tuloksia, mutta joukkue hävisi vastustajilleen finaalien seitsemännessä ottelussa.

Kahden viime vuoden aikana Anaheim Ducks ei voinut edes päästä pudotuspeleihin, ja joukkue kohtasi jälleen mahdollisuuden rakentaa uudelleen. Kahden viime vuosikymmenen aikana Anaheim Ducks suunnitteli suosittujen pelipaidat lapsille ainutlaatuisen tyylin, ja joukkueen tulokset ovat aina olleet hyvässä kunnossa. Yleisö uskoo, että Anaheim Ducks palaa pudotuspeleihin vahvuudellaan uudella kaudella. He ovat joukkue, joka ei luovuta unelmiaan kevyesti.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

wordpress hemsida wordpress hemsida