Carolina Hurricanes oppii paremman kokemuksen epäonnistuneista peleistä

Viime kaudella Carolina Hurricanes teki kovasti töitä voittaakseen runkosarjan ja ohittaa Tampa Bay Lightningin, mutta ei odottanut häviävänsä vastustajille pudotuspeleissä. Carolina Hurricanes epäonnistui jälleen pudotuspeleissä, eikä joukkueella ollut mahdollisuutta voittaa toista mestaruutta. Nähtyään Carolina Hurricanesin erinomaisen suorituskyvyn runkosarjassa he ajattelivat, että tämä joukkue tekee todennäköisesti läpimurron tässä pelissä. Viime vuosina monet fanit ovat ostaneet Carolina Hurricanes Pelipaita, ja joukkue pyrkii myös parempiin tuloksiin.

Viime kaudella Tampa Bay Lightning oli todella hämmästyttävä. Kaikki katsoivat taaksepäin pudotuspeleihin ja voittivat erittäin hyviä joukkueita. Tampa Bay Lightning voitti Florida Panthersin ensimmäisellä kierroksella ja joukkue voitti Carolina Hurricanesin toisella kierroksella. Liigan välierissä Tampa Bay Lightning piti New York Islandersin vahvana. Nämä kolme joukkuetta ovat yksi liigan vahvimmista joukkueista, joten Tampa Bay Lightning voitti tällä kertaa Stanley Cupin ja suurin osa faneista tunnustaa sen.

Carolina Hurricanes hävisi Tampa Bay Lightningille on edelleen hieman haluton, he pohtivat puutteita uudella kaudella harjoitella. Kahden viime vuoden aikana fanit ympäri maailmaa ovat pitäneet Tampa Bay Lightning Pelipaita, ja joukkueen erinomainen suoritus on houkutellut enemmän ihmisiä pitämään siitä. Vaikka Tampa Bay Lightning on Carolina Hurricanesin vastustaja, pelaajat ihailevat edelleen hiljaista yhteistyötä ja yhtenäisyyttä.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

wordpress hemsida wordpress hemsida